RÓLUNK

Rólunk, azaz az EthicSport® márkáról:

Étrend-kiegészítő készítmények gyártása és forgalmazása sportolóknak

Az EthicSport egy olasz tulajdonban lévő, kifejezetten sportolók számára készült étrend-kiegészítő termékcsalád. Hosszú kutató- és fejlesztő munkát követően a san marinói székhelyű Difass gyógyszeripari részvénytársaság aldivíziójaként 2003-ban azzal a céllal jött létre, hogy sportolókkal, edzőkkel és sportorvosokkal együttműködve közösen találjanak megoldást a sportolók étrend-kiegészítésével kapcsolatos problémákra, kérdésekre.

Az EthicSport termékek előállításához felhasznált alapanyagokat ismert és minősített európai beszállítóktól szerezzük be, aminek köszönhetően bizton állíthatjuk, hogy valamennyi EthicSport termék teljes mértékben megfelel az Európai Unió által a sportolók számára készülő étrend-kiegészítőkkel szemben támasztott és előírt magas minőségi követelményeinek.

A sportolók, edzők és sportorvosok számára garantáljuk termékeink doppingmentességét, ugyanis a kereskedelmi forgalomba hozatal előtt valamennyi EthicSport terméket laboratóriumi doppingvizsgálatnak vetünk alá. Az elvégzett vizsgálatok igazolják, hogy termékeink nem tartalmaznak nandrolont, tesztoszteront, valamint ezek prekurzorait sem. A jelenleg érvényben lévő doppingellenes szabályok által tiltott amfetaminoktól és efedrinektől is mentesek készítményeink.

A végső felhasználók, vagyis a sportolók felé irányuló közvetlen információszolgáltatás az EthicSport gyártójának lehetővé tette egyéni- és csapatsportágak professzionális szintjének elérését, vagyis azt, hogy jelenleg számos világszintű élsportoló és sportorvosaik az EthicSport termékeket alkalmazzák felkészülési- és versenyidőszakuk alatt. 

          

Bizonyos ideje nemzetközi szinten is képes volt fejlődni az EthicSport márka, melynek köszönhetően termékeink már Európa számos országában, sőt a tengerentúlon is megjelentek a kereskedelmi forgalomban. Jelenleg termékeink a következő országokban kerülnek forgalomba: 

.

Dr. Franco Donati

ES Italia S.r.l.